Blogging tips

Etiquetes

Traducir / Translate

dilluns, 22 de desembre del 2014

PRIMER INTERCANVI DE POSTALS DE NADAL

Fa un temps que soc seguidora de la Montse del bloc Bocins de paper. No la conec en persona, però no sé per què m'identifico molt amb ella. Però a part d'això, és que m'encanta tot el que fa, tots els seus treballs d'scrap els explica de tal manera que sembla facilíssim fer-los. I la veritat és que fa veritables meravelles. A més, hi veus tot el carinyo que li posa, perquè fins i tot procura que totes les frases no siguin en anglès com la majoria de treballs que veig.

Aquest any la Montse va proposar fer un intercanvi de postals de Nadal i em va venir de gust apuntar-m'hi.

Avui us presento la postal que jo vaig fer per enviar-li.


La idea d'aquesta postal la vaig treure d'aquí. Es una postal porta que quan s'obre conté una sorpresa.
Però a tota porta decorada de Nadal hi penja la corona.

Detall corona
Volia que quan obrís les portes hi trobés una gran sorpresa, i la millor manera era que hi trobés un pessebre fet de papiroflèxia.

Potser la idea no va ser la millor, ja que a casa no els va acabar d'agradar, però jo ho vaig trobar molt original i em venia de gust fer-ho. I estic contenta, perquè la Montse em va comentar que li va recordar als seus començaments amb el paper, com jo estic fent, començant amb l'scrap. Tinc molt de temps i moltes coses per aprendre encara.


I això és tot, aquest és el meu primer intercanvi entre blogs. Espero que no sigui l'últim.







4 comentaris :

  1. Ja pots estar molt orgullosa de la teva postal perque és molt maca!. La portada és molt bonica però justament el pessebre fet de papiroflèxia el trobo super original!!!. A mi m'has tret un ohhh! de sorpresa quan l'he vist!
    Petonets i bones festes!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ohh quina il·lusió que em diguis això. No les tenia totes amb mi quan li vaig enviar. Però ara ja estic ben contenta.
      Ja saps que la teva també em va encantar.
      Gràcies per passar-te per aquí i Bones Festes.

      Elimina
  2. Tard però ja sóc per aquí per comentar... pensava... com és que m'he perdut tantes entrades??? doncs... perquè no tens el botó de seguidors (no el de google+) que és el meu "xivato" particular per saber quan algú fa alguna entrada! Ara hi aniré passant sovint per no perdre'n més! Sobretot després de llegir aquesta! M'he posat vermella!!! quina vergonya!! però m'alegra que t'agradi el que faig i que t'hi sentis identificada. Espero que ara que em coneixes en viu i en directe no hagis canviat d'opinió :). Què dir? doncs que em va encantar la postal (no facis cas als de casa, jeje). Un dels meus primers contactes amb el món del paper va ser l'origami i em va encantar obrir les portes i descobrir el naixement fet així. Un 10! encara ara faig origami amb els nanos al cole, és genial! Així que moltíssimes gràcies i que puguem compartir aquest intercanvi nadalenc durant molts anys!!! Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això dels blocs i les subscripcions és un món a part. Em pensava jo que ho tenia tot fet i ara resulta que haig d'investigar més.
      Em va encantar coneixer-te en persona. M'ho vaig passar d'allò més bé al curs dissabte i vaig aprendre un munt de coses.
      I prometo no tapar el cosit "vist", jajaja.
      De veritat, un plaer. Ho repertiré, no sé quan però tornaré a venir a un taller.
      Gràcies per la teva hospitalitat també, va ser genial.

      Elimina

M'encanta que em comenteu alguna cosa.