Blogging tips

Etiquetes

Traducir / Translate

divendres, 9 de gener del 2015

CORONA PER LA PORTA

Ja van quedant menys coses per ensenyar-vos de tot el que he fet pel Nadal. Aquest any ha estat productiu en quant a les manualitats d'aquestes festes. Em venia de gust treballar amb les mans.

Avui us ensenyo la corona de la porta. De tot el que he fet és del que estic més orgullosa. Per dos motius, un perquè quan veig l'original al Pinterest, hi veig reflectida la meva. I la segona és perquè he aconseguit fer-la tan ben feta, que un cop penjada a la porta, ni les glaçades ni el vent n'han fet caure ni un sol tros (cosa que d'altres vegades no aconseguia).

Aquí us mostro la meva.


La base de la corona està feta de les branques de la morera podada de casa (gràcies maridet meu per fer-me-la). Per fer la base de les flors de la ponsètia vaig agafar la ShapeCutter de Fiskars i la plantilla de flors que tinc i les vaig poder anar tallant totes.


Els pètals els vaig dibuixar a mà alçada per a que em coincidissin amb la mida de la meva flor. En vaig retallar 5 per cada flor. Per enganxar-les entre sí i a la base vaig fer servir silicona freda (per fi he trobat una pega que funciona perfectament, és aquesta)

Silicona freda que faig servir

Un cop retallades i muntades les flors, vaig enganxar-hi a sobre una perleta. Per fer les perles vermelles només em va caler pintar-les amb pintura d'ungles vermell. En un minut ja estaven eixutes.



Les fulles verdes són exactament iguals que els pètals de la flor.

I ja està, un cop posades totes les flors i les fulles sobre la corona, les vaig anar enganxant. Per finalitzar, vaig agafar una cinta vermella que tenia a casa i la vaig enrotllar. Per a que no em marxés amb el vent, li vaig fer un nus al començament i al final, i a més, en alguna volta la vaig enganxar amb cola per darrere.


Aquí la teniu, suportant la seva primera glaçada.


Espero que us hagi agradat.

4 comentaris :

  1. Hola guapa! Es súper bonita. Me encanta!!! ¿Aceptas encargos? Enhorabuena también al realizador de la base de la corona, ¿eh? Que también ha hecho un muy buen trabajo!
    Muchos besos!!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tus deseos son órdenes para mi. Te hago una cuando quieras. Aunque pronto os tendré que pedir encargos yo a vosotras.
      Besitos.

      Elimina
  2. Mare de Déu, Gemma...quina xulada de corona!!!!. I quan he llegit que has fet els pètals a mà alçada, ja m'he quedat morta!!!jajajaja
    Un petonet molt gran i gràcies per contribuir a fer-me pasar un GRAN dia a Vilanova!!!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Charo. Jo també m'ho he passat d'alló més bé. Trobar gent com vosaltre amb aficions i forma de ser comuns és genial.
      Gràcies per tot.

      Elimina

M'encanta que em comenteu alguna cosa.