Blogging tips

Etiquetes

Traducir / Translate

dilluns, 12 de gener del 2015

CURS D'ENQUADERNACIÓ

Faig un incís a les entrades nadalenques que us vaig ensenyant últimament (sort que fins el 2 de febrer no s'ha de treure la decoració nadalenca) i us explico sobre el curs que vaig fer dissabte.

Ja us he parlat alguna vegada de la Montse. És una noia a la que tenia moltes ganes de conèixer. Així que quan vaig saber que a la Papereria Enxaneta de Vilanova ella donaria un Taller d'enquadernació amb cosit vist, no vaig dubtar ni un moment que el volia fer. Matava dos ocells d'un tret, la coneixeria a ella, que, com he dit, en tenia moltes ganes, i a més faria un taller que feia molt de temps que hi anava al darrere.

Això de l'enquadernació em crida molt l'atenció. Em va anar de pèls de no poder-hi anar, perquè com no sabia si el meu home treballaria dissabte no vaig poder apuntar-me fins a l'últim moment, i per sort, em vaig fer amb l'última plaça que quedava. I la veritat és que la vaig aprofitar al màxim.

Va ser un dia rodó, tant pel taller com per la companyia. El taller el vaig aprofitar al màxim, la Montse ens va explicar pas per pas com fer una llibreta des de zero,

D'això:

Fulls de paper en blanc
vam arribar a això:

Llibreta feta. Falta decorar
A part d'ensenyar-nos, ens va fer un tutorial completament detallat i molt ben explicat. Ja se sap que en els tallers es va fent però no es presta massa atenció a les explicacions, així que amb un tutorial escrit, és perfecte.

A banda d'aprendre un munt, vaig riure una barbaritat. Hi va haver tant bon "feeling" entre les companyes, i això que no ens coneixíem de res, que de tot fèiem broma. La pobre Montse va parar boja amb nosaltres. Però les que més van al·lucinar van ser un parell d'adolescents que també van venir al curs (devien pensar "i aquestes són les que ens han de donar exemple"). No us amoïneu, quan arribareu a la nostra edat estareu tant boges com nosaltres. 

Quan es va acabar el taller, la Montse va tenir el detallàs de convidar-nos a dinar a la Charo, a la Rosa i a mi. Que juntament amb la Pilar (amiga de la Montse, que tenia convidada a casa) vam tenir un dinar d'allò més entretingut i amè. Vam seguir rient tant com ho vam fer al curs, ens vam contar anècdotes, ens vam poder conèixer un mica millor, i vam connectar d'una manera extraordinària.

De veritat i de tot cor, va ser un dissabte genial, emotiu, entretingut i molt enriquidor. Gràcies Montse per fer-ho possible. I gràcies a la resta de noies per haver creat aquest caliu tant bo. 

Us deixo unes fotos que li agafo del bloc de la Montse. 

Aquí el grup amb totes les llibretes xules


Vam treballar força.



8 comentaris :

  1. Sí, realment va ser un dia deliciós i vaig estar molt contenta de trobar-me amb tu i la Charo al taller. Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo també Rosa, no et coneixia, però ara ja et tinc fitxada. Ara ja no t'escapes, jeje.
      M'alegro d'haver-te conegut.

      Elimina
  2. Ho vam passar genial!!!!.
    Les noies de la ESO al.lucinant, pobretes meves!!jajajajajajaja (que consti en acta, que jo de petita era tímida i mira'm ara!!...o sigui que estic d'acord amb tu: quan creixin aquestes noies es tornaran una miqueta boges!!jajajaja).
    Un dia perfecte amb taller d'scrap, rialles, feeling...què més es pot demanar!!??
    Un petonet gegant i fins una propera ocasió!!!!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajaja jo també era molt tímida i mira'm ara!!!. Però i lo bé que ens ho vam passar no ens ho treu ningú.
      Espero tornar-nos a veure aviat. Tu i jo com a mínim estem a prop.

      Elimina
  3. Moltes gràcies per l'entrada i per venir de tan lluny a fer el taller i també a conèixer-nos. Va ser un matí molt i molt especial i com dius tu el bon rotllo es va notar, vam riure, vam xerrar, vam compartir... què més es pot demanar?? doncs... jo demano repetir-ho moltes més vegades, jejeje. Un petonàs i espero que fins aviat!!! (espero que no et decebés conèixer-me...)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tot al contrari, van crèixer les espectatives.
      Ho tornarem a repetir, si senyora.
      Un petó.

      Elimina
  4. Va ser genial tenir-te de companya ;) un petó y un treball genial!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, igualment. A pesar de no coneixer-nos vam tenir un bon ambient.
      Un petó, fins aviat.

      Elimina

M'encanta que em comenteu alguna cosa.