Blogging tips

Etiquetes

Traducir / Translate

dilluns, 19 de gener del 2015

EXPLICACIÓ ENTRADA PER ETIQUETES

Diumenge us devíeu sorprendre per l'entrada que vaig fer. Una gràfica amb totes les entrades que tinc pel bloc endreçades per les seves etiquetes.

Doncs l'explicació és molt fàcil, no la vaig fer jo, jeje. Eren uns deures del meu fill. Si, avui dia a la classe d'informàtica es fan un bloc, hi afegeixen imatges, comptadors, codis QR, tenen Drive.

I l'última és que havien de fer un gràfic amb Excel i portar-lo al bloc. I la cosa va costar una mica. La cosa no va ser tant fàcil com semblava. Fer el gràfic no va ser un problema, el va fer ràpid. La complicació va venir a l'hora de penjar el gràfic al bloc, perquè quan l'explicació te la fan amb una versió d'Excel diferent a la que tu tens a casa, les coses no surten tal i com te les havies plantejat.

Llavors és quan ve la inestimable petició d'ajuda als pares, que diuen això t'ho soluciono jo amb un moment i et passes mig dissabte buscant-ho i no ho aconsegueixes. I finalment diumenge , com ets més caparruda que ningú, trobes la solució (que no vol dir que sigui la correcta). Ho proves i veus que funciona.

Li ho ensenyes i li ho expliques. Ell ho va fent, mentre tu li dius com ho ha de fer. No surt bé a la primera, ho tornem a intentar. I finalment la gràfica penja del seu bloc. Tots contents, fins que sents un "total m'ho has fet tu, jo no sé fer-ho". Què??? (m'indigno), cap problema (penso), "ara per demostrar-te que si ho saps fer tu sol, em penjaràs al meu bloc una gràfica de les meves entrades per etiquetes".

aquí teniu el resultat. Crec que se'n va sortir molt bé.





4 comentaris :

  1. Jajaja. Ja deia jo que era un post una mica estrany. El que s'ha de fer pels fills

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si Rosa, fem de tot, de xofers, de mestres, de majordoms i fins i tot d'esclaus, jajajaja.

      Elimina
  2. Ara ja tenim l'explicació!!jajajaja. Jo no vaig deixar cap comentari perque no entenia res (que sóc de lletres, mujeres!!jajajaja)
    Petonets!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajaja Charo, quan li vaig dir que ho fes ja vaig pensar en la cara que posaríeu els que em llegiu.
      Petons.

      Elimina

M'encanta que em comenteu alguna cosa.