Blogging tips

Etiquetes

Traducir / Translate

dilluns, 26 de gener del 2015

SI MAHOMA NO VA A LA POSTAL, LA POSTAL VA A MAHOMA

Avui us porto una postal que vaig fer a començaments d'any i que li vaig enviar al meu cosí pianista pel seu aniversari. La postal en qüestió encara no ha arribat al seu destinatari, deu haver passat pel Triangle de les Bermudes i ha desaparegut.

Però bé, ja que el destinatari no l'ha pogut veure en "vivo y en directo", la penjo aquí per a que la tingui virtual.

La idea la sorgir en quant la vaig veure aquí. Què millor que fer-li una postal piano al teu cosí músic? i la vaig haver de fer.








Espero que li agradi, encara que només sigui a la distància.
Feliz cumpleaños Ricardo.


6 comentaris :

  1. Ès una xulada! Molt original i molt adequada. És una pena que no hagi arribat a les mans del destinatari. Petons i bona setmana!

    ResponElimina
  2. Quina passada!!! m'encantaaaaaaaaaaaa, jo fa temps vaig fer una postal amb un piano de cua però només desplegava la tapa, no el teclat, m'ho apunto perquè és xulíssima i tranquil·la que segur que un dia o altre la rep i encara li farà més gràcia perquè serà sorpresa total :). Petonets

    ResponElimina
  3. Oooohhhhhh... Es preciosa!!! Con cada trabajo te vas superando. Qué pasada! Espero que algún día tu primo Ricardo consiga tenerla entre sus manos y pueda apreciarla en vivo y en directo. Muchos besos

    ResponElimina
  4. Mare de Déu, quina xulada!!!!. És preciosa, Gemma!!!
    I dic com la Montse, "cosas más raras se han visto" i segur que l'acaba rebent!!!!. Si un paquet a l'Argentina va tornar a mi 5 mesos desprès, "no todo está perdido"!!!!
    Petonets!!!


    Charo

    ResponElimina
  5. Com ja saps, sí que va arribar. Va arribar el dia 30 de gener. El teu cosí el pianista va al·lucinar en Technicolor®, Sensurround® i Panavision®. La tarjeta era molt molt polida. ¡Moltes gràcies! Se t'estima, ¡eh!

    ResponElimina

M'encanta que em comenteu alguna cosa.