Blogging tips

Etiquetes

Traducir / Translate

dilluns, 9 de febrer del 2015

DE FIRA

Per fi Tarragona es mou amb el tema de les manualitats (com veieu em resisteixo a anomenar-ho DIY, ja fem servir massa anglicismes).

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Reus la DIYmania (és el nom, no ho puc canviar, jeje). La fira de les manualitats. I, encara que no té res a veure amb el Creativa o d'altres fires que hi pugui haver, va resultar ser una fira més interessant del que m'esperava.

Com ja m'havia mirat la pàgina web de la fira, ja sabia que d'scrap no hi havia una gran quantitat de paradetes. La fira bàsicament estava dedicada al Pacthwork (que per cert, quin fart de coses precioses). Llàstima que jo m'hagi decantat cap a l'scrapbook. D'això, d'scrapbook (és massa llarg, per això no ho tradueixo) hi havia quatre o cinc paradetes, però ja em va anar bé, perquè vaig descobrir dos llocs nous a Reus i Tarragona on puc anar a buscar material que no sabia, així que perfecte per a mi.

A part del Bàmbola i l'Scraphouse a Reus, també tenim el Caliu de Flandes al carrer Ample de Reus que ven Chalk paint; Marakiscrap al carrer Sant Elies, de Reus que ven articles d'scrap; i Welovehandmade que encara que venen per internet només, tenen un magatzem a Tarragona o Reus, no ho recordo. Us ho comento a les tarragonines que em seguiu per si no ho sabeu.

I evidentment, jo em vaig firar. No tant com voldria o com tenia pensat pel meu proper projecte perquè no vaig trobar els papers que volia, però déu ni do. Aquí ho veieu.



Però el millor de tot de la fira, no va ser la fira en si, sinó el que hi vam trobar sense saber-ho i que va donar molt de joc. Com que jo ja m'havia mirat la pàgina de la fira, com us he dit abans, no tenia previst estar-m'hi massa estona, però com que al gran li tocava jugar un partit a Reus cosa que no va poder fer (no soc l'única que es despista amb els horaris, jeje, els de fora casa també ho fan), vam aprofitar per apropar-nos al DIYmania. Evidentment ell remugant que no hi volia anar, que era un rotllo, que només hi hauria botigues i botigues de manualitats, etc. Fins que va saber que no era com anar a la fira de Santa Llúcia, que no hi hauria el mateix nombre de persones. Crec que es va agobiar una mica, per no dir molt a Santa Llúcia.

Doncs bé, després d'haver passejat pels quatre passadissos de paradetes i de comprar tot el que necessitava, que ens va ocupar aproximadament mitja hora, vam arribar a un lloc on hi havia uns nens fent moure un cotxe-robot teledirigit. Un xicot molt amable, mentre feiem cua per fer-ne moure un,  li va preguntar si volia muntar un cotxe ell solet, cose que no es va pensar dues vegades, ell encantat. Doncs s'hi va estar 3/4 d'hora muntant el cotxe i cinc minuts més fent-lo funcionar.

Aquí muntant el cotxe

Fent un partidet de futbol
Un cop acabat el taller del cotxe-robot, hi havia un noi amb unes ulleres de realitat virtual, i allí que hi vam anar els dos. Què divertit!!! no ho havia fet mai, i és una passada perquè entres en una altra dimensió. I, encara que no funcionava al 100x100 correctament perquè no hi havia bona cobertura i la imatge s'entretallava una mica, et fas al cas del què és la realitat virtual. Era una muntanya russa, i pujaves i baixaves i saltaves i veies les gavines i si giraves el cap 180º veies la part de darrere del lloc virtual on et trobaves. Una passada!!.

Pujant al cel amb la muntanya russa
I ja per acabar, l'ultima activitat on vam anar, va ser la creació de figures 3D a partir d'una foto en 3D també, escanejada. Et donaven l'opció d'escanejar-te i després enviar-te la imatge per correu electrònic. I evidentment, ell s'ho va fer.

Així que tant rondinar per anar a la fira, tant rotllo de paradetes de manualitats i tanta estona que s'havia d'aguantar, vam estar més estona fent les seves activitats que una altra cosa. Però, què bé m'ho he passat!!!! va acabar dient.




5 comentaris :

  1. Doncs m'alegro que passèssiu un bon dia tots plegats. Ara la propera és a Sitges. Vindràs? Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això he sentit. No sé quan és, però ho miraré i si puc m'escapo.
      A veure si ens trobem.
      Petons.

      Elimina
  2. Gràcies pels noms d'algunes botigues perque no les coneixia. La de Marakiscrap és la mateixa que la Bámbola...només que li han canviat el nom!.
    Jo no vaig anar perque estava a Barcelona!!!jajajaja...sóc una tarragonina molt dolenta!!jajajaja
    La de Sitges és a finals de març, crec que els dies 20,21 i 22 de març.
    Petonets i molt bones compres, eh??jajajaja

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jooooo no podré anar a la de Sitges segurament perquè coincideix amb l'aniversari del meu fill gran. Així que estarem de festa aquell cap de setmana.
      Ostres vaig anar a Reus dissabte i la Marakiscrap estava tancada.
      Petonets

      Elimina
  3. Ja, ja, ja... primer remugant i després que no deixava anar les ulleres de realitat virtual... ho entenc perfectament... ja, ja, ja

    ResponElimina

M'encanta que em comenteu alguna cosa.