Blogging tips

Etiquetes

Traducir / Translate

dilluns, 16 de febrer del 2015

UNA LLIBRETA



Fa temps que la meva amiga Carme em va demanar que li "tunegés" una agenda, com la que em faig jo cada any. Un dia xerrant les dues li vaig comentar que aquest any ho faria diferent, perquè jo no faig servir l'agenda per apuntar el dia a dia, sinó que la faig servir per fer llistes, apuntar coses concretes, però no com un dia a dia. A ella també li va semblar bé la idea.

Així que el que va fer va ser comprar-se una llibreta com aquesta

Cuaderno
i me la va donar per a que li posés xula. I això vaig fer.

Ella no és massa de floretes ni lluentons ni colors dolços, així que havia de buscar un paper que s'apropés als seus gustos. Quan el vaig veure no vaig tenir dubtes. 


Crec que els mussols eren els elements idonis per a ella. Per la tapa i contra-tapa li vaig posar aquest paper de mussols. El llom folrat amb un tros de vellut adhesiu negre i acabat en ones. A dalt, li vaig posar l'any, perquè en principi serà la seva agenda. I, per últim, un bonic arbre o poden posar-s'hi els mussols.

Primera pàgina
A la primera pàgina li vaig posar una etiqueta per a que ella escrigués el que vulgui, el seu nom o el títol per al que farà servir l'agenda.

Fulls interiors
Com és una llibreta ja enquadernada, no hi havia possibilitat de posar-hi separadors, així que a dos o tres fulls li vaig posar una cinta de washitape a mode de separador per a que pugui diferenciar diferents temes a l'hora d'apuntar.

Butxaca final
A la part de darrere porta una butxaca, la vaig folrar del mateix paper que l'interior de les tapes i li vaig posar la mateixa cinta washi que als fulls separadors.

Mussol marcador
Per a la cinta que fa de punt de llibre, li vaig retallar un mussol del mateix paper d'enquadernar i el vaig omplir de Glossy accents per a donar-li brillantor i protegir-lo.




Elements decoratius
Per últim i per donar-li un toc de color, a alguns fulls, vaig crear un segell d'un mussol. I els vaig entintar en verd o vermell. I d'altres fulls, els vaig troquelar amb diferents formes, un cor, un sol, un floc de neu, simulant les quatre estacions de l'any.
 
Per acabar (i d'això no en tinc foto), aprofitant que a la DIYmania vaig trobar uns xips de fusta en forma de mussol, l'hi vaig enganxar un a la goma que obre i tanca l'agenda. 

L'altre dia la va rebre i li va encantar. Ara només espero que la faci servir molt i que hi apunti coses super xules.



5 comentaris :

  1. Carai, que xula! M'agrada molt com l'has tunnejat. De vegades, no cal grans decoracions per a que una llibreta passi de ser "una llibreta més" a "uau! quina llibreta!".
    Enhorabona, t'ha quedat mooolt maca!

    ResponElimina
  2. M'agrada moltíssim el "tuneo" que li has fet a la llibreta!. Què tindran els mussols que sempre agraden, oi??. Un paper molt divertit i tot molt coordinat!
    Petonets!

    Charo

    ResponElimina
  3. M'encanta!!! el paper és moníssim!!! i els detallets de l'interior la fan perfecta!! Un petonàs

    ResponElimina
  4. Como ya te dije el otro día estoy encantada con mi libreta!!!!! Muchísimas gracias flor!!! Eres un sol!!!! Ya te contaré todo lo que estoy apuntando... Ahora te voy a contar un "secreto" que no te he contado nunca y que cuando la recibí me removió por dentro (llámale casualidad). Mi padre cuando se iba a dar una vuelta hace ya muchos años y mi madre y mi hermano le preguntaban... más bien le interrogaban sobre donde iba... él siempre respondía con una sonrisa: A BUSCAR MUSSOLS!!! para que lo dejaran tranquilo... Así que además de lo chula que ha quedado, me recuerda a mi padre cada vez que la veo!!! Un 20 para ti mi princesa!!!! Te quiero. La padrinilla de Joan

    ResponElimina
  5. tots els comentaris anterior ja ho diuen, impresionant el treball, l'arbre i el mussol amb els ulls tancats, casuals, però perfectes. Un altre vegada una feina molt ben feta no de professional sinó de geni

    ResponElimina

M'encanta que em comenteu alguna cosa.