Blogging tips

Etiquetes

Traducir / Translate

dimarts, 10 de desembre del 2013

Benvinguts

Hola, soc la Pètal, bé de fet no soc la Pètal, no sé si soc  la Cactus o la Burbuja però un dia em vaig llevar pensant-me que era la Pètal i així s'ha quedat. Per què aquest nom? doncs perquè junt amb la Cactus i la Burbuja que ja fa temps que vam decidir que erem tres Supernenes invencibles i inseparables.

Per què  aquest bloc?, doncs perquè soc devoradora de blocs, m'encanten, en llegeixo un munt. Si més no, en tinc un munt per llegir guardats al Bloglovin (el temps és el que és i no s'hi pot fer més). I tant llegir blocs m'ha fet entrar dentera i en vull tenir un de propi. Normalment em diuen que estic en un altre món, el meu món paral·lel. Vull que aquest bloc sigui el meu món paral·lel.

Que hi haurà al bloc? doncs crec que una mica de tot. De fet serà un bloc per expressar tot el que veig i sento. Hi haurà reflexions, manualitats, idees, visions i tot allò que em cridi l'atenció i sigui digne de publicar per part meva. Una cosa un vull dir, m'encanten les manualitats i en faig força i les publicaré, però sigueu comprensius tant amb el que hagi fet com amb les fotos, ni en sé fer ni tinc una gran càmera, així que sortirà el que sortirà. 

Per últim cada quant publicaré? doncs ni jo ho sé. De fet, tenir un bloc ja fa molt de temps que em ronda pel cap, però el fet de no tenir temps per dedicar-li m'ha endarrerir-me en el temps. Però com jo soc més tossuda que el meu fill petit (que ja és dir) al final l'he creat. Així que la intenció és publicar força sovint, la realitat..."chi lo sa".

Benvinguts al meu món paral·lel.



4 comentaris :

  1. Estem a Premià... Hem vingut a dinar i a gaudir d'un diumenge meravellós, amb l'excusa de portar-li els llibres de lectura al Marc. Hem passejat a la vora del mar, la Cactus i la Burbuja, mentre els nens s'han quedat a casa, amb xarxes diverses. Ara hem dinat. Tornem a la platja: però abans t'escric això, perquè he llegit els teus desitjos per a enguany, el 14, el del Pep!, sí... M'he emocionat molt, amiga. Escrius bonic, ple de sensibilitat i de senzillesa, com tu ets... De lletra petita (menuda!!), com si no volguessis molestar, sempre en silenci... Com si et resistissis a deixar petjada. Que la deixes... Ara, de sobte, possiblement des d'un procés callat, surten, suren les paraules. Enhorabona. Ja tens una altra fan! Sempre l'has tinguda. T'estimo!

    ResponElimina
  2. Tu si que saps fer-me pujar els colors a la cara. Aquest és el meu món paral.lel on m'evadeixo de la realitat quotidiana que ens fa anar pel mateix camí cada dia.
    Quina enveja que em feu. Per quan una trobada de supernenes?, la vull!!!!! Un petó ben gran a tots.

    ResponElimina
  3. Bones, acabo de descobrir-te gràcies al grup privat de El Perro de Papel i la veritat es que desprens dolçor.
    Ara ja m'he subscrit i no em perdre cap de les teves entrades, així que ara ja estem connectades!
    Perquè sàpigues qui sóc al grup, el meu nom al facebook és Nusketa Kendal!
    Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!!. Quina il·lusió em fa que hagis passat per aquí i sobretot em diguis aquestes paraules.
      Vaig a buscar-te.

      Elimina

M'encanta que em comenteu alguna cosa.