Blogging tips

Etiquetes

Traducir / Translate

dilluns, 3 de febrer del 2014

ESTIC FENT UN MASTER

Quan vaig decidir fer un bloc l'única cosa que em preocupava era el temps que podia dedicar-li. De fet, portava molt de temps donant-li voltes al cap per fer-me'n un però estava convençuda que entre feina, casa nens i altres activitats no tindria temps per actualitzar-lo. Però ja se sap que això dels blocs enganxa i que sempre hi ha el cuquet de tenir-ne un.

Però el que no comptava a l'hora de crear-lo és la quantitat de coses que s'han de fer, que si has d'anar al Google+, que si has de tenir una plantilla i després donar-li format, a part una plantilla per a mòbils per si algú et llegeix (algú em llegeix?) des del mòbil. 

Però un cop has aconseguit crear-te la plantilla, donar-li format i no sé quantes coses més, descobreixes que hi ha tot un món per descobrir. Hi ha blocs que parlen de com millorar el teu bloc, que donen cursos, que t'expliquen com aconseguir seguidors i et comencen a parlar d'una sèrie de coses que et penses que t'has tornat boja. 

De moment, ja he descobert dues paraules noves, que no surten ni als diccionaris el SEO i el MailChimp. Pel que he anat entenent són molt importants, però ben bé encara no sé per a què. Per si de cas, el curs online de MailChimp de Mamá quiero ser blogger l'estic fent. Ves a saber si alguna vegada en la vida el necessitaré!!!. 

Sincerament, no sé on m'he ficat, però reconec que m'ho estic passant d'allò més bé amb aquest bloc. Això si, això d'anar mirant si em llegeixen i de quina part del món ho fan em té més que enganxada. I... voleu saber una cosa? l'altre dia em van llegir des de LA XINA!!!. Con dos palabras im-presionante.


3 comentaris :

  1. Com m' agradaría tenir un blog... Pero també penso q no podría dedicar-li el temps q voldria. Que complicat el q expliques. D'aqui q tingui jo un blog, tu serás una experta I em podras posar al dia!!! Hi ha blogs tan xulos,amb unes fotos tan maques... Quina enveja!!!

    ResponElimina
  2. Sí, alguien te lee. Desde Madrid, abrazo, Ricardo.

    ResponElimina

M'encanta que em comenteu alguna cosa.