Blogging tips

Etiquetes

Traducir / Translate

dimecres, 12 de febrer del 2014

SEGUEIXEN LES MODES

Quan jo era petita a l'escola sempre hi havia una moda o altre, així ràpidament me'n recordo de tres, els cromos de picar. Eren aquells cromos petits que compràvem amb fulls i tallàvem i a l'hora del pati els picaves amb la mà per fer-los girar i et quedaves els que es quedaven boca a baix. Una altra era el Hula Hop, un cercle de plàstic que feies girar amb la panxa. I per últim l'scobydoo, uns fils de plàstic que havies de trenar per fer polseres. 

Modes de quan jo era petita

Doncs em fa gràcia perquè avui dia a les escoles segueixen havent-hi modes. L'última moda a la classe del meu fill gran és la de fer polseres amb gomes. 

Paquet de gomes dels xinos
Cada paquet de gomes costa uns 0,90€ als basars i hi n'hi ha 300 i 20 gafets per tancar-les.

Fer-les és una tècnica perquè no es tracta de fer un nus, s'han de posar d'una manera que s'agafin les unes amb les altres sense cap nus. 

Ahir el meu fill em va fer la primera, sense fer servir una mena de telar per posar-hi les gometes. Li va quedar prou xula.

Aviat millorarà la tècnica
L'única cosa dolenta de les modes infantils d'avui en dia és que són molt efímeres. A la meva època quan sortia alguna cosa durava tot un curs o gairebé tot el curs. Ara no, com a molt dura un o dos mesos, passat aquest temps ja ha sortit quelcom més nou i interessant. 

Nota: us deixo un vídeo si voleu saber com es fa la polsera sense la màquina. 


2 comentaris :

  1. Q xulos els cromos de picar, scobydoo... Quins récords!!!!
    A María també li ha donat x les pulseres. He comprat dos paquets. Paula es dedica a escampar-les i Maria esta entretinguda una bona estona. Planeja tots els collarets, anells, pulseres...q ha de fer a tothom I encara esta amb la primera. Nosaltres fem servir una pinsa d'estendre la roba. I tens rao, a veure q dura la moda...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Avui ha portat una llista inacabable de polseres que ha de fer pels companys. Aquest vespre n'ha fet 5 ó 6.
      De moment m'agrada perquè així s'espavila més ràpid en fer els deures per poder-les fer.

      Elimina

M'encanta que em comenteu alguna cosa.