Blogging tips

Etiquetes

Traducir / Translate

dilluns, 5 de maig del 2014

DILLUNS DE LLIBRES - EN TEO...

Avui en dia, jo crec que no hi ha ningú que no conegui en Teo, un noiet d'uns 6-7 anys que fa les trapelleries típiques de la seva edat i li encanta descobrir coses.

En Teo, un nen que gaudeix la vida
Per què presento en Teo avui?, doncs perquè ara estem en el moment que comencem a llegir sols, i la col·lecció de'n Teo que tenim, de l'editorial Timun mas és una sèrie de llibres que el nen els pot anar llegint tot sol, perquè a cada pàgina hi ha un dibuix molt gran del que succeeix, en quatre ratlles curtes amb l'explicació. Cosa que fa que el nen pugui llegir-les. 

La col·lecció és molt extensa
Les aventures de'n Teo són quotidianes, coses de cada dia, com anar al zoo, fer una festa familiar, anar a l'escola, i de tot això hi ha una aventura. 

Les aventures de'n Teo van ser escrites per la Violeta Denou, que investigant una mica per internet vaig descobrir que era el Pseudònim de tres escriptores, Assumpció Esteban, Carlota Goyta i Ana Vidal. Cap a l'any 1978 va sortir el primer llibre. 

Cada llibre d'aquesta col·lecció conté una guia didàctica per als pares on dóna idees per treballar els capítols amb els nens.



2 comentaris :

M'encanta que em comenteu alguna cosa.