Blogging tips

Etiquetes

Traducir / Translate

dimarts, 13 de maig del 2014

UNA POSTAL MOLINET DE VENT

Avui us porto una nova postal que he fet per una companya de classe del petit.

Postal molinet de vent
Quan em van demanar que jo fes la postal vaig tenir clar de seguida què faria, perquè ella és molt nena, li agraden les manualitats però no és una princeseta. I vaig pensar que un molinet de vent li agradaria.

Detall del molinet

Per fer el molinet vaig agafar dos papers d'scrap un de la col·lecció Basic Grey (el de ratlles) i l'altre no ho recordo, i en vaig tallar quatre triangrles iguals dos a dos, els vaig col·locar formant un quadrat i els vaig enganxar pel centre per a que no se'm moguessin. A partir d'aquí vaig començar a doblegar les puntes per formar el molí. Al mig li vaig enganxar un botó groc a conjunt amb un dels papers.

Detall del nom
Abaix, amb els mateixos papers, vaig formar una banderola per enganxar-hi el nom, que està fet amb lletres d'un abecedari de goma eva que vaig trobar en una botiga de mil i una coses de Barcelona i que vaig tintar per a que fes conjunt amb els colors de la postal.

A sobre, hi vaig posar un gomet de la col·lecció Bella Boulevard birthday girl.

Estic contenta perquè li va agradar molt. 


3 comentaris :

  1. Madre mía que manos tienes. Me encantan las manualidades y viendo como lo explicas parece sencillo hacerlo, el ponerse a ello ya es otra historia.....tus hijos deben estar orgullosísimos de su mamá, de las cosas tan bonitas que hace para sus amiguitos. Lo dicho, eres una artista!!!
    Silvia

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jaja, mi hijo se quejó el otro día a su padre que era el único que no tenía postal de cumpleaños. Como no me encargué yo del regalo, no se la hice. Así que le debo una postal.

      Gracias por los halagos. La verdad es que estoy descubriendo mi parte creativa y me encanta. Disfruto haciendo cosas y buscando inspiración.

      Elimina

M'encanta que em comenteu alguna cosa.