Blogging tips

Etiquetes

Traducir / Translate

dimarts, 3 de juny del 2014

CAP DE SETMANA INTENS

Ja heu vist que ahir no hi va haver dilluns de llibres, però és que aquest cap de setmana hem estat fora, en un torneig de bàsquet del gran que es va celebrar a Lloret de Mar.

Esportivament va ser fantàstic, els nens van donar-ho tot pels partits. I tot treball té la seva recompensa, van quedar segons de la seva categoria, guanyant tres dels quatre partits que van jugar. Uns partits vibrants i super intensos, molt emocionants. A més a més, cap nen es va lesionar.


Recollint la copa de subcampions i
vista del grup masculí davant estava el femení
En els moments (pocs) que no estàvem en un partit, vam tenir temps per relaxar-nos i gaudir d'uns dies en família i amb bona companyia. El petit només pensava en posar-se a l'aigua de la piscina, i encara que les prediccions no eren massa optimistes, ho va aconseguir. Sobretot perquè la piscina era tancada i dins s'hi estava de fàbula. 

No va parar de tirar-s'hi

I quan el temps de primavera va decidir deixar-se veure, vam aprofitar per anar a descobrir l'hotel, que, per cert, va estar molt bé (era el Guitart Resort & Spa). I, a més, va donar la casualitat que va ser el mateix que el de concentració dels jugadors, perquè en principi anaven jugadors i entrenadors per un costat i acompanyants per un altre. 

El terra estava mullat perquè acabava de ploure

Aquí descobríem el parc
En definitiva, ha estat un cap de setmana fantàstic. Del que cap dels quatre volia tornar. Llàstima que la fi de festa no va ser tan agradable. 

Així va ser la tornada

Quan ja havíem arribat a casa, descarregant la maleta del cotxe se'm va caure a sobre del peu per les rodes. Per sort no me'l va trencar, però em va fer un bon cop. I així és com estic ara. 

Però és igual, com es diu vulgarment "que me quiten lo bailao". Ens ho hem passat genial i els nens també i això és el que importa.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

M'encanta que em comenteu alguna cosa.