Blogging tips

Etiquetes

Traducir / Translate

dilluns, 16 de juny del 2014

DILLUNS DE LLIBRES - EL RATONCITO PEREZ

La setmana passada al petit se li va caure la seva primera dent. I avui, li he preguntat, Joan diga'm quin és el llibre que més t'agrada dels que tens a dalt, i la contesta ha estat: el del ratolí Pérez.

I és que a casa hi ha una tradició, el primer regal que porta el ratolí és una caixa on hi ha un potet per posar les dents i un llibre de presentació. Ja li va al primer, i ara al petit també.

Pel gran va venir el Kit del Ratoncito Pérez:

Kit de Divermagic

El kit de Divermagic consta d'una caixa metàl·lica que hi conté unes enganxines, una caixeta per guardar les dents, un calendari per marcar quan cauen les dents i el conte.

El conte del Ratolí d'aquesta editorial explica el per què el ratolí decideix començar a portar regals als nens que els cauen les dents de llet.

Pel petit va venir la caixa del Ratolí Pérez:

Kit de l'editorial Corimbo


Aquest kit conté una caixa on hi ha una caixeta per guardar les dents, una graella on apuntar les dates que cauen les dents, i el conte.

El conte d'aquest kit explica com s'ho fa el ratolí Pérez per repartir els regals i què passa amb una rata lladre de dents. 

El dia que va venir el primer regal del Ratolí Pérez la cara del Joan va ser de desil·lusió total, perquè era un conte i no un regal. Però en tota la tarda no es va separar de la seva caixa i no veia el moment en què li llegíssim el llibre. 

Però ja vegeu qui és el conte que més li agrada dels que té a la seva llibreria. O sigui que molt descontent no està amb el seu regal.


1 comentari :

  1. Muy chulo! ¿Dónde se pueden conseguir los kits? Cuando clico en la imagen o enlaces marcados me da error y que la página no existe.Gracias

    ResponElimina

M'encanta que em comenteu alguna cosa.