Blogging tips

Etiquetes

Traducir / Translate

dimecres, 11 de juny del 2014

REGAL MESTRES - UNES FLORS PRECIOSES

Aquest any el meu fill petit s'ha graduat en Educació Infantil (aiiii es fa gran), el curs vinent ja farà Primària. I la mestra que han tingut durant dos anys, és una dona encantadora, dolça i ferma quan ha de ser-ho, trivialitzant molt els petits problemes que hi puguin haver.

Com és l'últim any que la tindrem, vam decidir fer-li un regal conjunt. De fet, van ser tres regals, un d'ells va ser una polsera detall. 

Els altres dos volíem que participessin els nens. Un d'aquests dos va ser un àlbum amb un dibuix fet per cada nen i a la tapa una foto del grup de classe. Va ser una idea genial i va quedar molt bonic (llàstima que no tinc foto).

L'últim regal, el que us ensenyo, vaig treure la idea d'aquí. És un ram de flors molt especial, cada floreta és la cara d'un dels nens d'aquest curs. 

Unes floretes molt especials

Crec que és un regal molt original. I mot fàcil de fer. S'han de tallar tantes floretes com nens hi ha a la classe dues vegades (en el nostre cas 27x2) i una vegada la mateixa flor una mida més petita, d'un color més clar. Les fotos eren d'una mida de 3,5 cm de diàmetre. Per muntar-les, s'enganxa la foto a la flor petita, aquesta a unes de les flors grans, darrere s'hi enganxa un pal (d'aquests de fer broquetes), que pot ser pintat o natural (jo els vaig pintar de verd per a que quedés com la tija d'una flor) i l'ultima flor enganxada darrere, tenint en compte que la direcció concordi amb l'altra flor que hi ha a sobre.

Per últim s'han de clavar les flors al suro del test. S'ha de tenir en compte que el test tingui una mida adient per la quantitat de flors que hi ha. En el nostre cas, el test va quedar una mica just, l'havia de canviar per un més allargat, però no en vaig trobar cap aquí i l'havia d'anar a buscar a fora i just em vaig fer mal al peu i ja no vaig poder conduir. 

Una vista del test

Després li vaig posar una inscripció al test amb els anys que hem tingut a la mestra. I finalment un llaç fet de tul blau i un "pompón" o borla també fet de tul.

El llaç amb més detall

I ja està. Sé que a la mestra li va agradar i a la resta de mares/pares també.





4 comentaris :

  1. M'encanta, com tot el què fas!!! ets una crack!!! .
    Montse

    ResponElimina
  2. Como ya sabes... me ha encantado el ramo de "floretes" Siempre has sido una crack, pero te estás superando corazón!!!!
    La padrinilla del Joan

    ResponElimina
  3. Todo el mérito es de los modelos.
    Besos.

    ResponElimina

M'encanta que em comenteu alguna cosa.