Blogging tips

Etiquetes

Traducir / Translate

dimecres, 18 de juny del 2014

UNA LLIBRETA

La meva agenda no comença l'1 de gener, sinó que va amb l'agenda escolar. Així que la que tinc ara ja s'acaba i n'haig de començar una altra. Però realment m'he adonat que com agenda no em serveix de res, perquè la meva veritable agenda està al mòbil (com la majoria de les mares) que t'avisa de totes les festes d'aniversaris, visites al metge, dies que els nens els toca fruita, etc. etc.

Per tant, el que m'he fet és una llibreta amb separadors per fer-me les interminable llistes que em faig separades per temàtiques.

Fa dies que ja m'he l'he feta i comença a estar una mica desgastada, encara que em falta posar el nom a cada separador, però haig d'anar a buscar material i encara no puc posar el peu a terre i molt menys conduir.

Fins avui no he pogut fer les fotos. Però finalment us l'ensenyo.

La tapa
La llibreta originàriament era una d'aquestes comprades a un basar com qualsevol d'aquestes

La llibreta original
Li vaig treure l'espiral i vaig folrar les tapes d'un bonic paper. Per l'interior vaig fer quatre separadors del mateix color que el llom dels fulls i vaig decorar cada separador.



Separador coses diàries
Al separador vermell li vaig posar unes floretes de fusta que prèviament vaig entintar i li vaig donar un toc brillant amb pols de mica.

Detall brillo flor
A dalt podeu comprovar com brilla la flor.

Separador de les festes
El separador verd està dedicat a les anotacions i llistes de coses per fer de les festes. 
En tinc una en marxa, en quant pugui us la ensenyo.
Per a aquest separador he pensat en papallones, les diferents formes de ser de les papallones, pensant en les idees que revolotegen pel meu cap igual que fan les papallones. 

N'hi ha dues de fusta tintades amb vintage foto de Distress, tres més d'un segell i la grossa, la rosada està feta amb pols d'embossing calent.

Ara penso que me'n falta una de troquelada, l'hauré de posar a dalt.

El següent separador és el de color gris

Dedicat a les manualitats
Aquest anirà dedicat a totes les manualitats que tinc pensat fer en un futur no molt llunyà, regals amics, mestres, família. D'on trec la idea i com dur-la a la pràctica.

Aquest separador també està fet amb embossing calent. Aquí us deixo un detall per a que el vegeu millor. 

Detall flors d'embossing
Per últim tenim el separador blau, dedicat als números, llistes interminables de compres per fer i els diners que costa tot. 

Uns cors i unes floretes
El separador blau és el separador troquelat, en primer lloc al llom hi ha una sanefa troquelada i a la resta del full hi ha diferents formes també troquelades, uns cors, unes flors i si us hi fixeu bé, hi ha unes flors fetes amb embossing fred (el repujado, que dèiem en castellà).

Detall d'un dels troquels
El troquel que us mostro al detall se sobre també el vaig comprar en un basar. Estan molt bé. 

Finalment us ensenyo la contra-tapa a la que només hi ha posat la blonda seguint la línia de la tapa. 

Detall contra-tapa
La taca que vegeu a la foto, és un defecte de la càmera que pobreta ja m'està dient que comenci a buscar una per canviar-la perquè comença a fallar.

Jo vaig tornar a muntar la llibreta abans de decorar-la i va ser un error, ho hauria d'haver fet tot per separat i hagués estat molt més fàcil. Us ho dic per si teniu intenció de fer-vos vosaltres una llibreta.

Encara em queden coses per fer, posar els títols als separadors (ja us ho he dit), i posar-li una cinta per a que es pugui obrir i tancar, perquè com abulta, perdré les coses que hi ha dins.

Ara ja només es qüestió de gastar-la. Us agrada la meva nova llibreta?.


2 comentaris :

  1. Es molt bona idea la llibreta amb separadors, per no tenir coses apuntades per tot arreu. Queda molt personal.

    Els sepadors son cartulines que has tallat a la teva mida? L'embossing t'ha quedat molt bonic.

    Laura C

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si Laura, la mida està agafada de la tapa, he posat els fulls un sobre l'altre i els he agafat amb pinces per a que no es moguin i els he tallat primer rectangulars. Un cop tallats, he repartit la mida de les pestanyes entre els quatre separadors.

      Gràcies per seguir-me!!!.

      Elimina

M'encanta que em comenteu alguna cosa.