Blogging tips

Etiquetes

Traducir / Translate

dilluns, 27 de gener de 2014

DIUMENGE DE BICICLETAEl que jo tinc amb la bicicleta no sé com considerar-ho, és una mena d'amor-odi. M'agradaria saber-ne anar i tenir molta força per acompanyar als meus homes en les seves excursions. Però a la vegada l'odio, perquè em canso, tinc por de caure i aquí tot és muntanya, pujades i baixades i acabo esgotada. Sempre prefereixo quedar-me a casa fent altres coses i ells marxen.

La setmana passada ho vaig intentar però als vint minuts ja no vaig aguantar més. El meu fantàstic cos menopàusic, fofo i desmanegat va dir que la bici no és per mi.

Però avui ha guanyat la força, avui em sento orgullosa d'haver-ho aconseguit. Hem fet una excursió cap al riu, és una zona preciosa que li diuen la Font de la Ceba (ningú no sap per què), el riu (el Francolí) baixava animat, el soroll de l'aigua era com una cançó relaxant.

Hi ha un moment que l'hem de travessar, ja hi ha unes pedres posades per fer-ho. Mentre el meu home passava les bicicletes, els nens jugaven a llençar-hi pedres.

Alguna cosa intentava pescar el petit
Desprès hem anat a recuperar forces a la font


De tornada, hem anat seguint el camí del riu fins a tornar al poble

El Francolí baixa ben viu

Quan hem arribat a casa ho hem celebrat amb un bon "vermutillo".

Us demostro que jo també hi he anat, no us enganyo ;)
Ha valgut la pena l'esforç.

Pd. Les fotos estan fetes amb el mòbil i no té una gran càmera, per això són més dolentes del que és habitual, he he.1 comentari :

M'encanta que em comenteu alguna cosa.