Blogging tips

Etiquetes

Traducir / Translate

divendres, 10 de gener del 2014

ORGANITZACIÓ

Necessito que algú em doni la recepta de la perfecta organització!!!!!. No hi ha manera, no ho aconsegueixo. Jo sempre m'he tingut per una persona organitzada, però la veritat és que d'organitzada no en tinc res i cada cop vaig a pitjor. 

Cada any al setembre, que és quan comença l'any per a mi amb la tornada al col·legi, em compro una agenda per apuntar-me totes les coses. Em faig llistes inacabables de coses que haig de fer, de manualitats, de compres, l'organització de les festes, etc. I un cop tinc totes les llistes fetes, després no em recordo de mirar-m'ho. I quan, de sobte, un dia repasso l'agenda veig coses que havia apuntat que faria que ja ha passat el temps de fer-ho. 
Pinterest
Ahir mateix, vaig pensar en un tema per al bloc, evidentment en un moment d'aquells en que no pots parar-te a apuntar, no sé si estava conduint o fent alguna cosa amb els nens, però el cas és que quan em vaig posar amb les mans al teclat ja no vaig ser capaç de recordar el tema. I pobre bloc, va a trompi-cons. 

Segueixo blocs d'organització, sobretot aquest Iheart Organizing, que és el bloc més organitzat que conec, tinc un tauler al Pinterest sobre l'organització, però ni així soc capaç de portar una agenda com Déu mana, i no anar tot el dia amb paperets petits per les butxaques, amb coses apuntades que després no sé ni què diuen. 
Iheart Organizing - Us asseguro que intento tenir així l'armari de manualitats
Així que acabo de fer-me un segon propòsit per al 2014, i amb això més feina. Em faré una agenda sense dates i només amb llistes on aniré apuntant tot i tot el que necessiti i la portaré al dia. També van ser els propòsits del 2013 i 2012 ;(. Aquest any HO ACONSEGUIRÉ.

Pd: el primer propòsit del 2014 va ser no estar tant pendent del mòbil davant dels nens, i de moment, vaig bé. 

2 comentaris :

  1. Doncs com et passi com a mi amb la meva llista, sense dates, q es tan i tan llarga...

    ResponElimina
  2. Propuesta: Poner las citas, fiestas, etc. en la agenda del móvil. Por lo menos te avisa y así no se te pasan tanto. Al menos, es lo que hago yo.

    ResponElimina

M'encanta que em comenteu alguna cosa.